Kuipers Juridisch 

bel me op 06-85 00 22 06

of app mij via Whatsapp 06-33 66 67 75

Tarieven

Bij Kuipers Juridisch/ 050jurist is het eerste oriënterende gesprek altijd gratis. In dat gesprek geven ik u ook graag duidelijkheid over de kosten en wat u van mij mag verwachten. Als ik voor u aan de slag gaan, maken we een plan. Ik bekijk wat u nodig hebt en maak een reële inschatting van de kosten. 

Zo weet u waar u aan toe bent. Mijn tarieven zijn altijd zeer scherp. Als u ons hulp inroept, kunt u doorgaans kiezen uit onderstaande mogelijkheden.

Vast uurtarief: Het vaste uurtarief is de meest gebruikelijke vorm van factureren. In tegenstelling tot andere kantoren, die doorgaans een zeer hoog tarief hebben voor diensten van juristen en advocaat-partners, hanteer ik altijd een scherp tarief. Voor juridisch advies en rechtsbijstand gegeven door Kuipers Juridisch/ 050 jurist geldt doorgaans, afhankelijk van de aard en omvang van de benodigde juridische dienstverlening c.q. expertise, een toegankelijk vast uurtarief € 75 inclusief btw voor particulieren en € 95 exclusief btw voor ondernemers.

Vast tarief voor juridische producten: Kuipers Juridisch/ 050jurist hanteert voor het maken van juridische producten zoals: juridische brief, ingebrekestelling, incassobrief, stuiten verjaring, opstelling dagvaarding(en), verschillende overeenkomsten, algemene voorwaarden etc. vaste tarieven. Hiervoor verwijs ik u graag naar mijn overzicht vaste tarieven. Klik hier om dit in te zien.

Basis abonnement

Midden abonnement

Hoog abonnement

 • Onbeperkt telefonisch contact

 • Onbeperkt e-mail contact

 • Onbeperkt telefonisch contact
 • Onbeperkt e-mail contact
 • 2 juridische producten 
 • Onbeperkt telefonisch contact

 • Onbeperkt e-mail contact

 • 4 juridische producten

€ 5*

per maand

€ 10*

per maand

per maand

€ 25*

Premium abonnement

per maand

€ 50*

 • Onbeperkt telefonisch contact

 • Onbeperkt e-mail contact

 • Onbeperkt juridische producten

Juridische abonnementen voor particulieren: Als u als particulier een rechtsbijstandsverzekering afsluit wordt u vaak verplicht om gebruik te maken van een jurist van uw aanbieder. Met een abonnement voor particulieren bent u verzekerd van een jurist die u kent, tijd voor u heeft en 100% uw belangen behartigd.

*Prijzen zijn inclusief 21% btw en inclusief uurtarief particulieren.

Bij een abonnement voor particulieren betaald u een bedrag per maand, ongeacht gebruik, maar u heeft/ behoud recht op ondersteuning zoals deze binnen de door u gekozen abonnement zit. U heeft dan rechtzekerheid en dat u geholpen wordt door een jurist die u persoonlijk kent.  Zoals alle abonnementen, 1 jaar vast, daarna per maand opzegbaar.

10% van uw abonnementskosten worden gedoneerd aan een goed doel naar keuze

10% van uw factuur doneer ik aan een goed doel naar keuze